Mit mål er hver dag, at se på helheden for at skabe synlige resultater.
For mig hænger omsorg, ro og høj faglighed sammen med en god ansigtsbehandling og de synlige resultater"

Min passion for huden har været der, lige siden jeg var helt ung. 

Jeg husker tydeligt fascinationen af, at se på anatomiske tegninger af muskler og tænke at "alt det, gemmer sig under huden".

Jeg lagde også mærke til, hvordan huden altid fortæller en historie.

Det skulle jeg lære selv, da jeg fik konstateret Rosacea. En hudsygdom, som giver betændelse eller "kun" rødme i huden. Hos mig var det begge dele. Jeg har erfaringen med mig og passionen for at hjælpe andre, kommer mine kunder tilgode.

Jeg ved om nogen, hvor slemt det er, ikke at føle sig tilpas i egen krop og hud. For mig betød det at jeg ikke altid orkede at deltage i det sociale liv. 

Den dag idag, hvor min hud ikke er betændt længere, har jeg det bedst med en anelse foundation på - men jeg er blevet meget bedre til at nyde i stedet for at udskamme huden. 

Min egen heling starter med min faglige baggrund:

Jeg blev uddannet kosmetolog i 2002. Og makeup artist året efter. 

Sidenhen stod det på underviserjobs og i 2004 startede min 10 år lange karriere hos CHANEL og Sæther, hvor jeg dels blev uddannet yderligere indenfor træning af andre og dels indenfor hudpleje, makeup og dufte. 

Med årene har min interesse for den indre og personlige udvikling også taget form. Jeg har taget uddannelser indenfor coaching og en sundheds- og ernæringsuddannelse ved Umahro. Derudover har jeg taget en del kurser indenfor det psykoterapeutiske, da det psykiske velvære viser sine tegn på huden. Og fordi jeg er nysgerrig på samarbejdet mellem krop/hud og psyke.

Det har givet mig en symfoni af grundig tværfaglig baggrundsviden, professionalisme, skepsis og kvalitetsfornemmelse.

Jeg har taget det bedste fra alle de verdener for at skabe et dejligt frirum til dig i min skønne klinik, som emmer af hygge og ro.

Mit mål er hver dag at se på helheden for at skabe synlige resultater.

Alt bliver skræddersyet til dig - og med ønsket om at du føler ro og ser resultater. 

Jeg vil elske at hjælpe dig med din hud. Enten med at udbedre den eller ved at vedligeholde det, du elsker den for!