SkinSecret er mere end en skønhedsklinik’, siger mange.

'jeg føler mig som et helt nyt menneske!'

‘Det er en aflastning og en måde at komme ned i gear på.’ 


Og det er helt rigtigt.

Tanken med SkinSecret er, at det skal være et frirum og et sted, hvor du bliver ladet op og forkælet i en grad, der kan mærkes og ses.

Men rammerne spiller en rolle for oplevelsen og lige dér i det gamle latinerkvarter, ligger SkinSecret.
Tanken bag indretningen og atmosfæren er ro og inspiration. Vi ved, at arkitektur og kunst er helende for os. Der er endda lavet studier på det, hvor man så at folk følte sig mere friske, helede hurtigere efter operationer, befandt sig bedre i livet - når de var omgivet af arkitektur og kunst - og ja; en atmosfære, der skabte ro.

Tanken med at ligge lidt væk fra gågaden er symbolsk. Her kan man helt fysisk trække sig fra mylderet for en stund. Og samtidig gå i hi under en dyne på den bløde briks. Alt imens at man bliver behandlet med omsorg, interesse og høj faglighed. Og her har klinikken haft til huse siden januar 2017.

SkinSecret blev skabt i 2012 i et lokale i mit eget hjem. Her fungerede behandlingerne på hobbyplan i et par år, for et par år senere at starte selvstændigt i november 2014.  Jeg udnyttede opstarten til at fordybe mig yderligere i alt hvad kosmetologuddannelsen havde lært mig og mere til. Sidenhen er det blevet til en del uddannelser.

Derfor kan jeg nu også komme mere i dybden omkring forskellige problemtyper. Der er det sundhedsmæssige perspektiv, hvor du bliver vejledt i særlige kosttilskud og mad, som kan være gavnligt. Men, der er såmænd også noget mindfullness-krydderi, der præger i en meget enkel, men meget effektiv form. 

Det bliver grundlaget for alle behandlingerne, men særligt min helt oprigtige interesse for dig og din hud, er et solidt fundament for din oplevelse og dine resultater.

For mig er kunden, professionalisme, faglighed, nysgerrighed og ydmyghed i højsædet.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej ind i SkinSecrets univers, forkæle dig og guide dig til at komme i mål og til at mærke og se din hud forbedre sig eller vedligeholde sig på bedste vis.