"Jeg har taget det bedste fra alle verdener for at skabe et dejligt frirum til dig i min skønne klinik, som emmer af hygge og ro.

Mit mål er hver dag at se på helheden for at skabe synlige resultater.
Alt fra hvordan man er tilpas som kunde - til hvordan huden er tilpas og hvorfor."


... Min passion for huden har været der, lige siden jeg var helt ung. 

Jeg husker tydeligt fascinationen af at se på anatomiske tegninger af muskler og tænke at "alt det, gemmer sig under huden".

Jeg lagde også mærke til at der var en rød tråd i den måde vores krop spændte op på - det udtryk vores krop og ansigt fik under særlige omstændigheder - og hvordan huden altid fortæller en historie....

På en måde lærte jeg at forstå mennesker på en anden måde, som sidenhen har vist sig at være en af grundpillerne for SkinSecret. De små frø blev altså sået allerede i min barndom og i mine unge år.

Min egen hud skulle også komme til at fortælle en historie. Den skulle blive betændt og øm og jeg skulle selv indse, at min egen medicin var den bedste mod Rosacea. 

- Jeg blev uddannet kosmetolog i 2002. Og makeup artist året efter. 

- Sidenhen stod det på underviserjobs og i 2004 startede min 10 år lange karriere hos CHANEL og Sæther, hvor jeg dels blev uddannet yderligere indenfor træning af andre og dels indenfor hudpleje, makeup og dufte. 

Med årene har min interesse for den indre og personlige udvikling også taget form. Jeg har taget uddannelser indenfor coaching, og en sundhed og ernæringsuddannelse ved Umahro. Derudover også en del kurser indenfor det psykoterapeutiske, da det psykiske velvære viser sine tegn på huden. Og fordi jeg er nysgerrig på samarbejdet mellem krop/hud og psyke.

Det har givet mig en symfoni af grundig tværfaglig baggrundsviden, professionalisme, skepsis og kvalitetsfornemmelse.

Jeg har taget det bedste fra alle verdener for at skabe et dejligt frirum til dig i min skønne klinik, som emmer af hygge og ro.

Mit mål er hver dag at se på helheden for at skabe synlige resultater.
Alt fra hvordan man er tilpas som kunde - til hvordan huden er tilpas og hvorfor. 

Alt bliver skræddersyet til dig - og med ønsket om at du føler ro og ser resultater. 

Jeg vil elske at hjælpe dig med din hud. Enten med at udbedre den eller ved at vedligeholde det, du elsker den for!