Her er der gået ca.4 uger med faceyoga. Det gjorde mig godt, ser det ud til. :-) Jeg ser ikke kun at øjenlågene er mindre tunge, men kæbelinien er blevet sværere og der er mere vitalitet i huden. 


Denne kunde har arbejdet med 'Embrace your face' forløbet. Der er brugt faceyoga - og produktvejledning og brug af anbefalede produkter. Super resultat, det ses på øjenlågene, området under øjenomgivelserne og  sågar kinderne har fået mere fylde og dermed givet en skarpere kæbelinie også.


En kunde har været igang på faceyoga 'Øjenåbner' i 3 uger og allerede nu, er der markant forskel. Hun er en ihærdig kvinde, der har fulgt programmet. En kunde, som har Rosacea, fik ro på huden igen med mine produktanbefalinger. Denne kunde har udelukkende fået vejledning og brugt hudpleje, der er afstemt efter hendes hudtilstand.


Her er et lille bevis på, hvor helende produkter kan være. Denne unge mand har fået behandlinger og har primært brugt hudpleje.Her er der brugt produkter derhjemme og kunden har fået så fin hud igen. 


Denne kunde nåede at få enkelte behandlinger, men primært brug af produkter derhjemme.